Junior milieukundig adviseur bodem

Binnen het team milieu-verhardingen op onze vestiging in Medemblik worden diverse milieukundige onderzoeken gedaan; bodem-, waterbodem-, asbest- en asfaltonderzoeken conform CROW-publicatie 210, bouwstofonderzoeken volgens het Besluit bodemkwaliteit en milieukundige begeleiding bij saneringen. Voor dit team zijn wij op zoek naar een Junior milieukundig adviseur voor 40 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn Unihorn, een landelijk opererend onderzoeks-, ontwerp- en adviesbureau, dat oplossingen zoekt voor vraagstukken in de Infrastructuur en de Openbare Ruimte. Vanuit de gedachte dat wat wordt bedacht ook uitvoerbaar en onderhoudbaar moet zijn, zijn wij de verbinding tussen onderzoek, advies, ontwerp en beheer. Wij opereren integraal vanuit onze vestigingen Medemblik, Capelle aan den IJssel en Oldenzaal.

Het team milieu-verhardingen is een kleine club mensen verdeeld over twee vestigingen. Wij zijn een no nonsens, recht voor z’n raap, maar wel gezellig team. Het werk is zeer dynamisch en divers. Onze adviseurs krijgen veel vrijheid om je werk zelf te plannen en op jouw manier te organiseren. Je doet bij ons niet één taak, maar meteen het hele pakket en bent zelf verantwoordelijk voor je project. Uiteraard krijg je hierbij hulp van je collega’s en teamleider.

Wij zijn een transparant, groeiend en innovatief bedrijf, waar 96% van de werknemers Unihorn aanbevelen als werkgever (Bron: medewerkers tevredenheid onderzoek 2022)

 

Wat ga je doen?

Binnen het team bestaan de werkzaamheden van de Junior milieukundig adviseur uit het voorbereiden, coördineren en rapporteren van milieukundige onderzoeken. Je bereidt het veldwerk voor en begeleidt het tijdens de uitvoering. Daarnaast maak je het analyseplan en zet je de analyses in bij het laboratorium en rapporteert de resultaten. Onze werkzaamheden zijn voor een groot deel op of nabij wegen. De aanvraag en coördinatie van de benodigde vergunningen en wegafzettingen verzorg jij ook.

Waar werk je?

In Medemblik is naast het kantoor ook ons laboratorium gevestigd. Je bureau staat de ene dag op het hoofdkantoor, de andere dag op ons laboratorium en daarna weer thuis. Je hebt hierin zelf de vrijheid. Een dagje meehelpen op het laboratorium of buiten? Dat wordt alleen maar gestimuleerd. En zie je jezelf toch liever werken als verhardingsadviseur, inspecteur of laborant? Dan kan dat ook bij ons. Bij ons kun je alle kanten op. Wij willen het werk passend maken aan jouw competenties!

Wat zoeken wij?

Het zou fijn zijn als je aan de volgende aspecten kunt voldoen:

 • Bij voorkeur HBO milieukunde/civiele techniek of vergelijkbaar;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • je bent handig met computers;
 • je bent zorgvuldig, controleert regelmatig of alles nog goed gaat;
 • je neemt initiatief en vindt het leuk om met mensen te werken;
 • je bent graag verantwoordelijk voor je eigen werk.

De rest leren wij je wel!

 

Wat krijg jij?

Je wilt aan de slag als Junior milieukundig adviseur met een goed gevoel, daar staat natuurlijk een mooi arbeidsvoorwaardenpakket tegenover vanuit ons. Daarom mag je rekenen op:

 • Een uitdagende functie in een ambitieus en groeiend bedrijf;
 • Ruimte om te groeien door opleidingen en (interne) persoonlijke ontwikkeling;
 • Pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Leuk team, open communicatie en goede werksfeer;
 • Laptop en eigen telefoon;
 • Waardering!

 

Interesse?

Zie jij jezelf in het bovenstaande plaatje? Dan maken wij graag kennis met jou voor de functie van Junior milieukundig adviseur.

 

Contactgegevens

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via info@unihorn.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met onderstaande personen:

Flip Broertjes

Expert Milieu


+31 6 1093 8478

Jeroen Bleeker

Directeur


+31 6 5143 4933