Over Unihorn

Noem ons verbinders in infra, de partij die het fundament legt onder infrastructuur.

Unihorn heeft als missie om deze en komende generaties middels engineering een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte te bieden.

Wij hebben daarvoor de unieke combinatie van onderzoek, advies, ontwerp en beheer in huis.

Samen met onze klanten zoeken we naar uitwerkingen waarin we duurzame en innovatieve oplossingen presenteren vanaf de onderzoeksfase tot en met de asset management fase.

Wij zijn de betrouwbare en professionele partner.

 

Unihorn is een zelfstandig onderzoeks- advies- en ontwerpbureau.
Onze werkzaamheden zijn ondergebracht in de expertises:

Daarnaast bieden wij met INSPECH een kant-en-klare cloudoplossing voor inzicht in het asfaltwegennetwerk en met INvisuals zorgen we ervoor dat een veranderende leefomgeving daadwerkelijk ook zelf kan worden beleefd voordat het is aangelegd.

Wij bieden een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte, nu en in de toekomst. Unihorn werkt vanuit haar kernwaarden: benaderbaar, innovatief, klantgericht, pragmatisch, samenwerkend en verbindend. Wij hebben daarvoor de unieke combinatie van onderzoek, advies, ontwerp en assetmanagement in huis.

Samen met onze klanten zoeken we naar uitwerkingen waarin we duurzame innovatieve oplossingen presenteren vanaf de onderzoeksfase tot en met de asset management fase. Wij zijn de betrouwbare en professionele partner dicht bij de klant.

Unihorn is binnen onze werkgebieden toonaangevend op het gebied van onderzoek, advies, ontwerp en beheer. We doen dat op een technisch hoogstaand niveau, gericht op innovaties en met duurzaamheid als basisprincipe.

Unihorn heeft vestigingen in Medemblik, Capelle aan den IJssel en Oldenzaal. Van daaruit zijn wij over het hele land actief. Ook internationaal hebben wij onze sporen verdiend.

We onderzoeken, ontwerpen en adviseren. Met een overkoepelende blik en een duidelijke visie. Al sinds 1992.

Unihorn in beeld

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op!

Jeroen Bleeker

Directeur


+31 6 5143 4933

Nog meer weten over Unihorn?

Unihorn bestaat al ruim 25 jaar, maar eigenlijk nog veel langer.

Lees over onze geschiedenis