INSPECH

Krijg objectief inzicht met INSPECH

Neem weloverwogen beslissingen op basis van data

Traditionele weginspectie was voorheen een tijdrovend en voornamelijk handmatig proces, maar dat behoort nu tot het verleden. Het is tijd om een grote stap vooruit te zetten naar de digitale wereld met INSPECH.

INSPECH biedt een kant-en-klare cloudoplossing voor inzicht in het asfaltwegennetwerk, waardoor effectieve onderhoudsplanning mogelijk wordt door het creëren van een digitale tweeling (digital twin) van uw wegennetwerk. Met slechts een paar klikken kunt u inzoomen op de kaart en over de wegen vliegen zonder obstakels. Elk detail is zichtbaar, waardoor u de staat van het wegdek kunt beoordelen. De digitale asfaltweginspecties worden in plaats van globaal geheel gedetailleerd uitgevoerd. Gebruik deze waardevolle inzichten om onderhoud te plannen, werkzaamheden te prioriteren en budgetten toe te wijzen. Het resultaat is een uiterst effectief onderhoudsplanningsproces dat kosten vermindert en de levensduur van uw wegdek verlengt door tijdig ingrijpen. Dit is mogelijk doordat we bij herhaalde inspecties de achteruitgang van de wegen in de tijd beter te kunnen volgen en daardoor het optimale onderhoudsmoment beter te kunnen voorspellen.

Voor een gedetailleerde beoordeling van verhardingen biedt INSPECH intuïtieve tools om het inspectieproces te versnellen en rapportages te genereren. Kunstmatige intelligentie ondersteunt de inspecteur en kan op termijn zelfs meer dan 80% van het werk overnemen.

 

Kijk voor meer informatie op www.inspech.nl 

 

Meer weten, neem contact op

Jeroen Bleeker

Directeur


+31 6 5143 4933