Onze expertises

Unihorn is actief in de wereld van de Infrastructuur, Rail en Bouw

 

Infraprojecten worden steeds complexer. Opdrachtgevers willen één aanspreekpunt. Wij hebben alle benodigde expertises in huis.

Wij onderzoeken, ontwerpen en adviseren vanuit de expertises:

Geodata & Monitoring
Milieu & Asfaltlaboratorium
Ontwerp
Verhardingen
Asset Management

Geodata & Monitoring
Infraprojecten worden steeds complexer als het gaat om het gebruik van beperkte ruimte. Wij willen die ruimte samen met onze opdrachtgevers optimaal benutten. Bij geodesie is communicatie essentieel. Het gaat erom duidelijk te zijn en goed te laten weten wat je gaat doen. Onze opdrachtgevers moeten op ons kunnen vertrouwen.

Milieu & Asfaltlaboratorium
Wij zijn onderdeel van de samenleving. Vanzelfsprekend nemen wij daarom ook onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit ervan. Met slimme ideeën op de juiste plaats gaan we overbelasting van onze leefomgeving tegen. Door milieukundig onderzoek naar belastende stoffen maken wij het verschil.

Ontwerp
Het mooie is dat wij vanaf de beginfase bijdragen aan een beter verloop van projecten en aansluitend ondersteuning bieden tijdens de uitvoering. Opdrachtgevers waarderen ons vanwege onze scherpte op de maakbaarheid en de uitvoerbaarheid van onze ontwerpen. ‘De aannemer onder de ingenieurs’, zo worden we wel genoemd.

Verhardingen
De focus van ons werk ligt op duurzaamheid van verhardingen: beton, elementen en met name asfalt. Elk project stelt andere eisen. Voordat wij aan de slag gaan met onderzoek en advies, willen wij precies weten wat de opdrachtgever wil en verwacht. Het vinden van de vraag áchter de vraag.

Asset Management
Asset Management geeft de beheerder een doelmatig en kosteneffectief instrument voor het beheer van zijn areaal, afgestemd op zijn strategische doelen én de behoeften van de gebruiker. Onze adviseurs hebben kennis van meerdere onderhoudsmanagementsystemen. Het resultaat: praktisch beheer van uw assets passend binnen uw wensen en doelstellingen.

Unihorn is gevestigd in Medemblik, Capelle aan den IJssel en Oldenzaal. Van daaruit werken wij in heel Nederland.