Wegontwerp

Bij Unihorn streven we naar optimalisering van het wegontwerp. Unihorn is opgebouwd rond vier gespecialiseerde teams: landmeten, milieu, verharding & Asset Management en ontwerp.

Systeem gerichte contractbeheersing

 

Wegontwerp van Unihorn

Bij Unihorn proberen we een ontwerp te realiseren dat veilig en duurzaam is. Binnen onze ontwerpen houden we rekening met de omgeving, de vormgeving en het gedrag van de weggebruikers. Een wegontwerp van Unihorn is voor de weggebruiker duidelijk en roept het juist rijgedrag op dat op dat moment wordt gevraagd.

Onze werkwijze bij een wegontwerp

Voor de voorbereiding en/of uitvoering van een wegontwerp zetten we teamleden vanuit verschillende disciplines binnen één projectteam in. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken en halen wij bij een wegontwerp het maximale resultaat. De uitdagingen die wij aan onszelf stellen, brengen ons en onze opdrachtgevers verder.

Bij een wegontwerp maken wij voor u een duidelijk en deskundig plan waar de wensen en behoeften van de klant centraal staan. We houden van duidelijkheid en komen snel tot de kern. Opdrachtgevers stellen die aanpak op prijs: ze weten precies waar ze aan toe zijn. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en specialisaties.