Werken en leren bij Unihorn

Werken aan de mooiste infraprojecten, dat is wat we doen bij Unihorn. Kom jij ons mooie team versterken?

Bekijk onze vacatures

Vacature

Inspecteur (Capelle a/d IJssel)

Lees meer
Lees meer over Inspecteur (Capelle a/d IJssel)

Vacature

Junior Ontwerper Medemblik

Lees meer
Lees meer over Junior Ontwerper Medemblik

Vacature

Ontwerpleider Breda

Lees meer
Lees meer over Ontwerpleider Breda

Open sollicitatie
Unihorn heeft altijd interesse in goed opgeleide, enthousiaste en leergierige medewerkers. Staat jouw functie er niet bij, stuur dan gerust je open sollicitatie naar Jeroen Bleeker.

Unihorn als stagebedrijf of voor je afstudeeropdracht? Dat kan!
Wij bieden studenten uit verschillende studierichtingen de mogelijkheid om bij ons stages of afstudeeropdrachten uit te voeren. De inhoud van de stage of afstudeeropdracht bepalen we samen. De opdracht van de student in combinatie met onze lopende projecten is daarbij leidend. Tijdens je stage/afstuderen word je begeleid door een team- of projectleider. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met Jeroen Bleeker.

Wil je bij Unihorn leren, werken én een baan? 
Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Unihorn is gecertificeerd als leerwerk bedrijf en biedt samen met twee opleidingsbedrijven jou de mogelijkheid om een vakdiploma te behalen voor een beroep in de infrastructuur. Wil je weten wat deze opleidingsbedrijven voor jou kunnen betekenen, kijk dan op www.espeq.nl of op www.s-bb.nl.

Wist je dat 96% van onze werknemers, Unihorn zou aanbevelen als werkgever? (Bron: medewerkers tevredenheid onderzoek 2022)

Jeroen Bleeker (Directeur)

Wil je meer weten over werken en leren bij ons? Neem dan contact met mij op!


06 51434933