Bekijk alle artikelen

Wij presenteren met trots INvisuals

Unihorn presenteert met trots INvisuals, onze visuele ontwerpers creëren “De toekomst in beeld”.

Visualisaties zijn een krachtig middel om ideeën tot leven te brengen en duidelijk te communiceren. Door gebruik te maken van visualisaties, vergroot u het draagvlak en maakt u indrukken direct duidelijk voor iedereen. Bovendien zijn raakvlakken en clashes sneller zichtbaar, wat cruciaal is voor een succesvol project.

In elke projectfase

Het inzetten van visualisaties is mogelijk in elke fase van een project. Van 360 panorama tour of 360 video tot 4D-animatie en van promotiemateriaal tot virtual reality, onze ontwerpers weten hoe ze de beste visualisaties kunnen creëren die perfect aansluiten op uw wensen. Met onze visualisaties kunt u direct vergelijken tussen verschillende situaties, loopt, rijdt of vliegt u door het project of woonstraat en kunnen we zelfs een variantenstudie uitvoeren.

Wilt u meer weten over de kracht van visualisaties en hoe wij u kunnen helpen om uw ideeën tot leven te brengen? Neem dan contact op met ons team van visuele ontwerpers bij Unihorn. We staan klaar om samen met u de toekomst in beeld te brengen!

Meer nieuws en innovaties

Artikel

Wegenschades sneller in beeld

Lees meer
Lees meer over Wegenschades sneller in beeld

Artikel

Presentatie Inspech bij Smart City Plaza Breda

Lees meer
Lees meer over Presentatie Inspech bij Smart City Plaza Breda

Artikel

Jaaroverzicht projecten 2022

Lees meer
Lees meer over Jaaroverzicht projecten 2022