Bekijk alle artikelen

Unihorn Scharwoude is verhuisd naar Medemblik!

Sinds onze oprichting in 1992 hebben ons hoofdkantoor en Laboratorium in Scharwoude gestaan.Het was nu echter tijd om te verhuizen en wel naar Medemblik.

Scharwoude is de plaats waar onze vroegere moeder Ooms Avenhorn al sinds 1913 gevestigd was. En waar we al die jaren met heel veel plezier hebben gewerkt.

Waarom dan nu toch verhuizen. Het kantoor in Scharwoude werd te groot, zeker met de toename van het thuis- en op locatie werken. Daarbij komt dat een aantal van onze medewerkers zijn gaan werken in onze kantoren in Oldenzaal en Capelle aan den IJssel. Maar ook de kosten speelden een rol.

In Medemblik beschikken we nu over twee locaties.

Ons kantoor staat aan het Aambeeld 1 op het bedrijventerrein De Klink in Medemblik. Een mooi, modern gebouw op een goed bereikbare locatie. Vanaf de A7 rijdt u er in 5 minuten via de N239 en de N240 naar toe.

Op hetzelfde bedrijventerrein staat ons nieuwe Laboratorium aan de Ambachtsweg 9a.

Daar beschikken we over een zeer ruime hal met kantoren en een laboratorium. Het laboratorium hebben we geheel naar eigen inzicht en ervaring ingericht, zodat we de laboratorium-werkzaamheden optimaal en volgens alle richtlijnen kunnen doen. Bovendien is er alle ruimte om de voorgenomen nieuwe werkzaamheden ook te kunnen uitvoeren.