Visuele inspectie

Unihorn houdt zich in opdracht van derde ook bezig met visuele inspecties. Deze inspecties zijn essentieel om te weten hoe de conditie van een verharding is. De resultaten van de objectieve controle geven een duidelijk beeld van de algemene conditie van de weg. Wat erg belangrijk is voor de verantwoordelijke beheerder van een weg.

CROW-publicatie 146

Tijdens een visuele inspectie controleren wij verhardingen conform de CROW-publicatie 146. Naast de CROW-publicatie maken wij ook gebruik van de door ARCADIS ontwikkelde inspectiemodule Mi2 WIS (Wegen Inspectie Systeem). Door het gebruik van deze methode bent u verzekerd van een professionele en accurate controle. 

Recente project; Visuele inspectie Leeuwarden

De globale visuele inspectie is door Unihorn uitgevoerd op de door de gemeente Leeuwarden aangegeven verhardingen conform CROW-publicatie 146. Het aantal geïnspecteerde wegvakonderdelen betreft 19.625 stuks met een gezamenlijke oppervlakte van meer dan  5.000.000 m2. Al met al een grote visuele inspectie.

Visuele inspectie

Meer informatie

Wij hebben veel ervaring op het gebied van visuele inspecties. Wilt u meer informatie over visuele inspecties die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons.