AP04 partijkeuringen

Bij Unihorn kunt u terecht voor partijkeuringen op grond in depot of in-situ. Ook is Unihorn als één van de weinige ingenieursbureaus gecertificeerd voor partijkeuringen op bouwstoffen. Unihorn zal u een op maat gesneden advies geven over de te volgen stappen voor uw partij grond of bouwstof. De onderzoeken worden uitgevoerd conform het Besluit bodemkwaliteit.

AP04 partijkeuring bij Unihorn

Unihorn voert partijkeuringen uit op diverse locaties, in situ, in depot of onder een verharding (wegen) binnen heel Nederland. De bodemonderzoeken worden gecoördineerd vanuit de vestigingen in Capelle a/d IJssel of Scharwoude. Ook het doorboren van asfalt of betonverhardingen is geen probleem met de drie kernboorwagens welke Unihorn in zijn bezit heeft.

Bodemonderzoek volgens de norm

Unihorn is gecertificeerd voor de SIKB vkb protocollen 1001(AP04 partijkeuring grond), 1002 (partijkeuring bouwstof). Dit gecombineerd met de certificaten voor de andere vkb protocollen 2001, 2002, 2003 en 2018 voor bodemonderzoek en het geaccrediteerde laboratorium voor asfaltonderzoek kan Unihorn u ontzorgen door alle onderzoeken voor de aanleg van uw weg op zich te nemen.  

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.