Unihorn al meer dan 25 jaar

Het is ruim 25 jaar geleden.. de aannemer onder de ingenieursbureaus is ontstaan vanuit de specialist in asfaltwerken: Ooms Avenhorn. Na een toevoeging (united) van een aantal stafafdelingen is de naam Unihorn een feit. Vandaag de dag klopt deze naam nog steeds doordat de verschillende afdelingen van Ontwerp, Milieu, Verhardingen & Asset Management tot Geodata & Monitoring zoveel mogelijk binnen projecten worden ingezet. Ze worden geïntegreerd om een zo optimaal mogelijk engineeringsresultaat te verkrijgen welke het beste past binnen de kaders van de opdracht. Naast de voormalige gemeente Avenhorn zijn wij ook gevestigd in Utrecht en Capelle aan den IJssel.

Met een specialisme in verhardingsonderzoeken voerden we vanaf 1992 veel werk uit voor de voormalige waterschappen binnen het huidige Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zoals waterschap West-Friesland, Waterschap de Waterlanden etc. Ook toen werkten we al over de grens en deden landmeet en ontwerp werkzaamheden  in het voormalige Oost Duitsland.Mede door onze oorsprong vanuit een aannemersbedrijf staan wij in de markt bekend om onze praktische, uitvoerbare en kosten efficiënte aanpak, advisering en ontwerpen. Daarnaast beschikken wij over eigen landmeters, inspecteurs, veldmedewerkers, laboranten en materieel waardoor we ook de buitenwerkzaamheden allemaal zelf doen.

Onze opdrachtgevers bestaan uit Provincies, gemeentes, Hoogheemraadschappen, aannemersbedrijven maar ook veel andere ingenieursbureaus. De markt vraagt om geïntegreerde advisering, ontwerpen en onderzoekswerkzaamheden binnen (UAV-GC) projecten. Unihorn is vanuit haar specialismen en vestigingen met 65 trotse medewerkers breed georiënteerd om haar opdrachtgevers een totaal concept te bieden en te ontzorgen wanneer het gaat om engineering binnen infraprojecten.