Missie & Visie

Missie

Unihorn heeft als missie om deze en komende generaties middels engineering een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte te bieden. Wij hebben daarvoor de unieke combinatie van onderzoek, advies, ontwerp en beheer in huis

 Samen met onze klanten zoeken we naar uitwerkingen waarin we duurzame en innovatieve oplossingen presenteren vanaf de onderzoeksfase tot en met de asset management fase.Wij zijn de betrouwbare en professionele partner dicht bij de klant.

Visie

Unihorn is het meest aantrekkelijke ontwerp-, onderzoeks- en adviesbureau voor infrastructuur en openbare ruimte. Medewerkers werken hier met plezier en krijgen alle kansen om zich (verder) te ontplooien. Klanten werken graag met ons samen.

We zijn binnen onze werkgebieden toonaangevend op het gebied van ontwerp, onderzoek, advies en beheer. We doen dat op een technisch hoogstaand niveau, gericht op innovaties en met duurzaamheid als basisprincipe.

De uitdagingen die wij aan onszelf stellen, brengen ons en onze opdrachtgevers verder. Morgen willen we het beter doen dan vandaag. Het is vanuit deze gedrevenheid dat wij ook uw ambitie graag vormgeven.