Geodata & Monitoring

Sleutelrol in de communicatie

Effectief informeren en communiceren. Daarmee is Unihorn de spil binnen de ‘driehoek’ ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoering. Door precieze inmetingen van de projectlocaties en ontwerpvertaling naar passende 3D-modellen, ondersteunen wij alle medespelers. Van initiatief tot realisatie.

Verder kijken

Bij Unihorn gaan we verder dan het traditioneel inmeten van situaties en het uitzetten van piketten:

  • We verzamelen beschikbare gegevens op intelligente manieren, we vragen openbare en commercieel beschibare bestanden op en we verwerken ze tot voor u bruikbare informatie.
  • We destilleren informatie uit modellen, ontwerpen en GIS-gegevens, in de zin van oppervlaktes en volumebepalingen en het uittrekken van hoeveelheden ten behoeve van bestekken of in het kader van D&C projecten.
  • we converteren uitzetgegevens naar modellen voor machinebesturing voor hydraulische kranen, frees of asfaltmachines. Revisie verwerken we in GIS volgens de specificaties van de opdrachtgever.

Hiervoor beschikken we over ervaren landmeters en werken we met state-of-the-art apparatuur. We verwerken de meetgegevens volledig geautomatiseerd en bij voorkeur op locatie.

Meer weten? Bel of mail Hans Dekker

Hans Dekker 2

Hans Dekker Teamleider Geodata & Monitoring

06-11565222

hdekker@unihorn.nl

Presentatie Geodata & Monitoring

pda9JqrbBzw

Leaflet Geodata & Monitoring

Leaflet geodata monitoring