Design Construct

Bij Unihorn zijn we bekend met het werken met een Design Construct project. Bij Design Construct neemt Unihorn een belangrijke rol over van de opdrachtgever en nemen we graag werk uit handen. Bij een Design Construct zorgen we er samen met de opdrachtgever voor dat het project succesvol verloopt.

Wat doet Unihorn bij een Design Construct

Bij Design Construct neemt Unihorn een belangrijke rol over van de opdrachtgever en nemen we werk uit handen van de opdrachtgever. Zo gaan wij ontwerpen, de constructie berekenen en de gebruikskosten in kaart brengen. Daarnaast zullen wij ook het ontwerp en de constructie uittekenen en rekening houden met milieutechnische aspecten.

Samenwerking is onze kracht

De belangrijkste kracht van Design Construct is de samenwerking tussen de twee partijen. Unihorn is bij een Design Construct samenwerking verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het project. De opdrachtgever toetst uiteindelijk het definitieve ontwerp en of deze voldoet aan de vooraf gestelde eisen waaraan het project dient te voldoen (programma van eisen). Bij Design Construct is de samenwerking en communicatie tussen twee partijen van groot belang om van het project een succes  te maken.

Wij streven naar optimalisering van het eindresultaat. Daarom benaderen wij elke vraag en elk project vanuit de integrale samenwerking tussen de betrokken partijen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.